Allmänt

Inneväder, igen

Så var det röd dag, igen. Sista på ett bra tag nu. Det blåser ute och regnar. Inneväder. Jag är trött på dessa dagar inomhus. Barnen tycker dock det är riktigt nice. Mig kryper det på. Jag har under all ledighet rensat i lådor, badrum, garderob och garage. Jag får väl dra fram ett 1000 bitars pussel igen för att stilla min energi.

Vi plockade bort julen igår i butiken. Under julveckan så har vi tömt lagret på mycket krukor, så det börjar bli glest. Påfyllning av växter kommer på måndag, det är alltid extra trevligt.

Karin pratade med oss igår, frågade om vi hunnit smälta julen som var. Om vi faktiskt förstår vilket gigantiskt lass vi drog dagarna innan julafton. Och hur jäkla bra vi gjorde det! En man mindre än förra året men med 3 gånger så mycket ordrar, det kräver faktiskt en riktig applåd. För det gick hur bra som helst. Vi jobbade mycket allihop men inte fler övertidstimmar än föregående år. Dessutom hade ju jag och Karin jour under julveckan.

Har man ett bra upplägg och förbereder i tid så som vi gjorde så går det svinbra. Vi var helt enkelt förberedda.

Nyhetsmorgon som sällskap denna onsdag. Tänt mitt doftljus som jag köpte igår, Mjörn – vintersaga från Strömshaga. Doftar underbart! Finns ett par kvar i butiken.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera