Allmänt

Nytt till makeup väskan 💄

Innehåller affiliatelänk.

Vet ni vem Stylelin är på Instagram? Följer ni henne? Jag gör och vet ni vad, jag tycker hon är så fantastiskt duktig på att sminka sig, det blir liksom wow!

Nu under vinterhalvåret så får jag sämre hud. Det är såklart torrare och huden får ju ingen sol. Har ju som jag tidigare nämnt att jag är helt besatt av Diors Foundation, Nude Air. Den är tunn och medeltäckande, underbar att pensla på. Men nu ville jag testa något som täcker mer. Elin ⬆️ använder en från Clarins flitigt i flera av hennes videos och den ser ju underbar ut.

Hennes blogg hittar ni HÄR (klick)

Clarins Everlasting (klick)

Och jag vet inte hur många primers jag gått igenom. Älskar ju askungeprimern från Clarins men denna vinner alla bäst i test! Rätt saftigt pris men var ju ändå tvungen att testa.

Banana bright (klick)

Klickar ni på länkarna kommer ni till Nordic Feel och dem har nu 20% på båda dessa produkter.

Använder ni någon av dessa? Eller har ni några andra godbitar man bör ha i den lilla väskan? 🤍

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera