Webbplatsens överlägg

Sol på en ledig dag

Aldrig har det väl varit så få soltimmar? Jag märker faktiskt inte av det jätte mycket heller då jag går till jobbet när det är mörkt och kliver ut från jobbet när det är mörkt. Vi har ju knappt inga fönster heller så man ser inte ut så värst mycket. Det kan jag sakna.

Imorgon har jag tagit en ledig dag. Redan plöjt nästan en veckas arbetstimmar och sedan blir det fullt ös lördag till onsdag. Lite jour på det också. O slutar skolan tidigare så jag ska ta med barnen på något mysigt. Det ser dessutom ut att bli sol! Det vore ju fantastiskt 🙏🏼.

Var häromdagen på apoteket och skulle handla vitaminer. Så nu har kidsen börjat få en nallebjörn vid middagen varje dag. D-vitaminen var helt slut.

Slog in de flesta klapparna igår. Nu väntar jag bara på ett par till som kommer på posten inom de närmaste dagarna. Fortfarande känns det märkligt att det är Julafton om 1 vecka.

Tänka sig att röda amaryllis blir en riktigt fin kontrast till allt svart och vitt. Jag är superglad att jag vågade chansa. Den här julen är ju faktiskt inom trendvärlden väldigt röd. Och det märks på alla blommogram som beställs, förra året var det väldigt mycket vitt. I år är det väldigt mycket rött istället ❤️