Webbplatsens överlägg

Söndagsfika i Tindered

Har inte kollat av vädret så mycket i veckan, men igår gjorde jag det inför idag. Bara grått och mestadels regn. Kände direkt hur det började krypa av rastlöshet i kroppen inför en söndag inomhus.

Söndagsförmiddagen gick och P drog ett varv med dammsugaren och jag vek in tvätt. Vår andra hälft av familj hörde av sig och var lika rastlösa dem, en fika i Tindered blev förslaget och vi nappade direkt.

Innan åkte jag och L och handlade det nödvändigaste innan vi åkte iväg. En fika blev lunch istället. Pelle och Sacka käkade julbrunch medans vi andra tog risgrynsgröt. Så gott!

Vi tog en stros runt innan vi åkte hemåt igen. Regnet höll sig borta en kort stund.

Min snälla syster var snäll och färgade min utväxt under eftermiddagen. Hade faktiskt en tid i veckan men fick göra det idag istället 🙏🏼.

Kom hem till nylagad middag, Flygande Jakob. Mums! Resten av kvällen har varit slapp. Ganska slow dag överhuvudtaget men det är skönt när dessa dagar kommer. Återhämta och ladda inför det som skall komma. En annorlunda jul för många och väldigt annorlunda för oss som jobbar i blomstervärlden, kaos eller inte, vi får se.