Allmänt

Producerar matlådor

Utslagen i soffan något trött efter att ha sovit ett par timmar för lite inatt. En torsk i ugnen och bulgur på spisen, producering av veckans matlådor håller på att lagas. Så skönt att ha hela veckan klar och bara grabba en låda när det är lunchdags på jobbet.

Vi har målat på altandörrarna med filmjölk. Den första tejpade jag så fint upp, vilket var en gran. Med sedan blev det fri han och Lykke tyckte detta var superroligt att göra! Man kan enkelt bara ta bort det sen.

Svin kallt i skogen och jag skulle behövt både termobyxor och ett par tjockare vantar. Men lite fin grönmossa och kottar samlades.

Vi tog en promenad hem till syster. Kidsen lekte och Beccis testade att göra ett browlift på mig.

Rätt bra resultat ju! Jag färgade dem lite när jag kom hem sen.

Nu väntar en full arbetsvecka igen och dessutom jour.

Hoppas ni haft en fin första advent 💫

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera