Allmänt

Dagen före första advent

Vilken härlig dag i butiken ✨. Dock gick inte entrédörrarna att stänga (öppnas automatiskt när någon går in och ut) så dem stod öppna hela tiden. Asså efter några timmar var både jag och Nina som piggelinglassar! Hoppas verkligen vaktis fixar dem på måndag. Jag hade fippla polotröjor, väst och sista timman satte jag på mig jackan också 🙈.

Igår hämtade jag äntligen ut Lykkes glasögon. Vilken blick vi fick när hon satte på sig dem, hon har ju inte alls förstått att hon ser illa (och inte vi heller) men nu förstod hon det när hon kunde se! Fantastiskt ❤️

Alltså snälla hur fin!? Min älskling ❤️

Snart får vi träffa våra energiknippen, dem som får livet just nu att se lite ljusare ut, dem som fyller på vår energi.

Kidsen håller sams för en gångs skull och njuter av den där gottiga lördagspåsen.

Gah vilken lördagsfeeling jag har nu 🤎

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera