Allmänt

Hemmadag 3

Nu börjar det bli riktigt rastlöst här hemma. Inte bara för mig utan för den lilla snorungen också. Igår fick hon prickar/utslag som kliade.

En misstanke om vattkoppor dök såklart upp. Vaknade imorse av att hon låg och kliade. En dusch och insmord med salva. När jag kikade på dem nu senare på eftermiddagen så hade de mildrats något. Alltså inte vattkoppor utan förmodligen virusprickar.

Storstädat en bit av köket. Rensat och slängt. Efter middagen så bakade barnen en kaka, mjuk pepparkaka.

Christmas Cronicles II med hela familjen (okej, jag råkade visst somna) och barnen tyckte den var spännande! Hade gärna sett den med engelskt tal så det ska jag nog göra någon dag, missade ju ändå halva filmen 🙈.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera