Allmänt

Bra lördag

Så jäkla skönt att köra ett röj på förmiddagen och att sedan efter lunch bara ta det lugnt. Vi åkte ju ut till skogen och strosade. Var bara ute en kort stund men fyllde ändå en stor korg med svamp, galet med trattisar nu.

Smarrade på brownies som jag bakat tidigare på morgonen och drack kaffe. Det smakar alltid lite extra gott sådär mitt ute i skogen 🤎

När vi var hemma igen la jag mig och kollade på ett avsnitt av greys och vilade ögonen en stund.

Nu har vi granisvännerna här. Käkat risotto med rödvin och trattisarna vi plockade tidigare. Jag ligger mitt och belåten och väntar in att Lykko ska somna i garderoben bredvid. Snart väntar Creme brulée (min första hemmagjorda) och kaffe. Är så kaffesugen! Har dragit ner på den konsumtionen nu när min mage varit så ond.

Imorgon är det alla pappors dag❣️ Blommogrammen haglar in och jag ska jobba några timmar.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera