Allmänt

Pustar ut

Då var fredagskvällen kommen, skönt. Jag har haft riktigt ont i magen hela veckan, vet inte om det är ett nytt skov. Har ju varit ganska förskonad mot det men nu har det var jävligt. Det beror inte på stress denna gång, för det har verkligen inte varit stressigt. Kammen kanske så att det varit stressigt innan och nu kom smällen, jag vet inte.

Världens finaste novemberdag har nog passerat.

Var i Gladhammar och lämnade en kistdekoration. En tankbil hade brunnit på E22:an så det var köer. En kvarts bilresa blev istället 40 min.

Passerade min mormors gamla torp också.

Där har jag spenderat många sommardagar som barn.

Nu har vi krupit under en filt framför en film, jag och barnen. P är iväg ikväll. Måste klappa lite på min mage.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera