Allmänt

En favorit

Lite smått galen dag på jobbet. Snittet kom två timmar försent. Väldigt mycket begravningsbinderi tills imorgon och ville gärna sätta fart så snabbt det bara gick men stod ju och väntade på blommorna… även väldigt många blommogram och även dessa såklart också fick ju väntas med då det behövdes nya blommor. Vi har fått en tjej som ska praktisera hos oss nu i två veckor. Hon pluggar till florist. Så jäkla go och trevlig tjej! Och såklart bästa Katarina som vi får ha hos oss på måndagar. Hade jag stått själv idag hade det varit skapligt kaos.

Men atteeee jag delegerade ut direktiv. Och så jobbade vi oss framåt. Jag hann med all begravning och lite till. Alla blommor hamnade nysnittade i vaser och alla blommogrammen samt morgondagens gjordes. Måndagar är rätt tuffa.

I helgen gjorde jag en plantering (beställning) i den här fina krukan.

Tåliga växter som bara behöver en skvätt vatten någon gång ibland. Läckert ju! Hon blev galet nöjd iaf, då blir jag det med 🤎

Köpte med mig Hyacinter hem idag. Doften från dem är ju magisk! Sedan är de ju så fina när de är knoppiga. Jag kommer uppdatera med hyacinter under hela november och december här hemma, precis som förra året. I slutet av julen vill man dock kräkas på dem 🙈.

Och så är jag galet förtjust i dessa teracottakrukor i färgen greige. Finns i butiken i flera olika storlekar.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera