Allmänt

Livrädd

Bra dag på jobbet! Producerade mycket buketter och hann knappt få ut dem i kylen förrän någon haffade den. Lika dant med gravsmyckningen, verkligen så roligt när det uppskattas och någon annan tycker det man gör är fint❣️

Rätt trött i både kropp och huvud när jag klev innanför dörren vid halv fem tiden. P stod och lagade mat och L kom springandes och gav mig en såndär bamsekram. O hade kompis över.

Middag med familjen och en snabb kaffe efter det. Sedan åkte jag ner och mötte upp Fanny och vi promenerade bort mot Peoples insamling. Vi delade en bulle och pratade om våran dag. Vi har verkligen alltid något att prata om, lågt som högt. Älskar.

Kikade in på det uppdukade bordet, magiskt fint!

Den sista bilden är lånad från People.

Landade hemma i soffan och satte på en ny serie. Rätt som det är brakar det loss rejält på övervåningen… resten av familjen sover. Min första tanke är att hyllan (en hög lång hylla över Lykkes säng) ramlat över Lykke och av smällen att avgöra så var det illa! Jag bara flög upp för trappan och tömde lampan i vårt sovrum och ser att den stora klädställningen brakat ner, Phu. Nu är det jag som börjar leta garderober. Vi måste platsbygga en isf för det är rejäla snedtak på båda sidor av sovrummet. Vår egentliga garderob är ju numera Lykkes lilla krypin 🙈.

Hjärtat rusar fortfarande…

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera