Allmänt

Vardag igen

Helgen som passerade försvann alldeles för fort.

I lördags var vi först på Fotografiska. Många spännande och fina fotografier.

Vi tog en promenad in till stan. Härligt väder men krispigt så glad att jag valt en lite tjockare kappa.

Lunch på Gretas och därefter shoppingtur på stan.

Vi mellanlandade hemma hos Helen ett par timmar. En dusch, piff och nya kläder så begav vi oss mot Norr Mälarstrand för en middag på lördag Trattorian. Italiensk restaurang som var fullproppad med människor. Hela stan var förresten helt kaosfylld med folk. Jag kände inte av något alls av att det just nu pågår en pandemi. Jag tror helt enkelt folket har ledsnat. Jag vet ju att jag själv har det. Det är svårt att hålla i så länge.

Jag käkade en oxfilépasta som var super god!

Runt midnatt stupade vi i säng. Man blir helt galet trött av en dag på stan. Många steg blev det. Efter frukost så packade vi bilen och körde hemåt igen.

Härligt att få krama om familjen igen. Jag och L la pussel och sedan åkte vi till svampskogen!

Det var den helgen det.

Nu kör vi några dagar vardag innan vi skålar in en ledig helg❣️

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera