Allmänt

Rottingbricka

Jag har ju sedan en tid tillbaka tänkt att jag ska måla vårt vardagarumsbord. Jag är fortfarande galet nöjd över hur storleken och formen är på det. Idag är det senapsgult men är sugen på att svitcha det till svart istället. P sa att jag var tvungen att slipa det innan jag gick loss med sprayfärgen. Alltså inte lika lätt som jag trodde det skulle bli. Men om man vill ha det ordentligt gjort så är det väl så det får bli.

Har sneglat på denna rottingbricka från Indiska ett tag och igår när jag besökte butiken här i Sthlm så blev valet klart. Den ska få följa med hem 🤎.

Den kommer ju bli så fin att ha på det snart svarta runda bordet men några fina saker på. Matchar jutemattan som är placerad där med. Finns en storlek större också men den blev för stor.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera