Allmänt

Påfyllning inför vintern

Idag efter jobbet så åker P och hämtar en såndär stor säck med ved. Förra vintern hade jag nog förhoppning om att det kanske var sista vintern som vi eldar varje dag för att få upp värmen i detta kall 30-tals hus. Men så blir det även i år och jag får hålla tummarna att det ligger golvvärme till nästa år. 2020 i sig är ju ett år vi kunde ha skippat på så många sätt så vi får väl helt enkelt räkna bort även detta 🙈.

Jag peelade ansiktet och la en mask igår. Ikväll väntar en färg för att dölja utväxten. Storstäd av huset och matlagning.

Men först drar vi igång denna torsdag med leverans av begravningsblommor.

Dessa fantastiska godingar band jag igår. Perfekt helgbukett som står sig länge❣️

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera