Allmänt

Tålamodet prövas

Sovit för få timmar inatt eftersom jag gick och la mig lite sent och fick inte sova så länge som jag tänkt 🙃.

L ville ha frukost direkt. En rostad macka och en mugg med yoghurt och granola. Hon spillde ut muggen direkt, dvs den välte och ja det kan ju hända alla men det som jag blir så irriterad av är att man pekar och vrålar på muggen att den har vält utan att man reser upp den så precis allt innehåll rinner ut… Avtorkningsbar duk men olyckan var så pass stor så jag tog bort duken och la dit ett underlägg. Cirka 25 sekunder senare händer det IGEN! Denna gång reser hon dock upp koppen men halva innehållet har ändå hunnit rinna ut över underlägget. Nu är mitt tålamod nere i botten och jag har inte ens fått i mig en första klunk kaffe. Sköljer av underlägget och torkar rent ännu en gång. Plockar fram en kopp och ska precis hälla upp kaffet, NÄMEN DÅ HÄNDER DET EN TREDJE GÅNG 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬. Jag börjar nästan gråta. L tjuter. O försöker torka. Plockar upp osthyveln (använde den som uppfångningsskrapa) och öser i yoghurten igen. Sköljer av underlägget.

Nu har det faktiskt gått typ 6 minuter utan att koppen vält igen.

Denna söndag kommer spenderas ute på stugan med familjen. Vädret ser ut att bli soligt men kallt.

Älskar dessa teracottakrukor vi fått hem till butiken 🤎

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera