Allmänt

Upp&Ner

Jag har röjt undan alla möbler på terassen idag. L har pysslat i sin lekstuga under tiden. Nu är det bara bordet som står kvar. Ställde upp växterna där och de får stanna tills frosten kommer.

Jag har känt mig lite nere under dagen. Angela och Stefan (grannarna) håller på med sitt andra utbygge och det går undan där borta. Hannes och Emelie (grannarna bredvid) har grävt och nu satt plintar precis vid vår infart och där ska det byggas ett mindre hus. Jag känner sådan avundsjuka. Att vi fortfarande står och trampar på samma ställe och allt det där vi tänkt göra (invändigt) såsom att byta kök, renovera badrummet (den är grön och turkos 🙈). Ja de där grejerna som sjunger på sista versen men som man ber hålla ihop en liten stund till för snart kanske, snart. Men så får jag ont i magen och tänker att det kanske inte alls blir snart. Det kanske inte alls blir av överhuvudtaget. Så ja därför har jag känner mig ganska deppig idag. Ledsen.

Vi fick även den lilla fakturan från dem som skissat upp nya utbyggnaden. Inte alls rolig. Och tanken på att även dessa pengar kanske bara försvinner ut i tomma intet gör mig gråtfärdig. Det är mkt pengar vi spenderat.

Jag lagade iaf en fantastisk middag till han som fyller år här hemma. Lykke hängde ballonger i taket och han fick paket. ❤️

Därefter tog vi en sväng bort till syster på Fritunagatan. Idag kom nämligen deras båt hem. Så fin!

Nu blir den där längtan lika lång som våran var innan den hamnar i sjön. Tänk så många härliga båtturer vi kan ta tillsammans ❤️. Längtar så mycket efter nästa sommar. Vi ska bara avklara lite jul och påsk innan.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

3 kommentarer

Kommentera