Allmänt

Den fick mig att hoppa

Onsdag och bara fem plusgrader när vi åkte iväg imorse. Fleecejacka, vantar och mössa. Brrrr.

Dammsög och torkade golven i butiken innan jag gjorde blommogrammen. Begravning tills imorgon och därefter åkte jag och Teres till Resinit för omplantering och byte av krukor. Vi höll till på baksidan. Så fantastisk utsikt dem har där! Kan inte titta mig mätt på det där havet och en sol som ligger låg och gul/orange. Vände till bilen för att hämta en säck med jord och ja precis vid bakluckan så ligger där en fet huggorm! Paniken som sprider sig i kroppen då är ingenting jag önskar någon. Fy fan. Teres kikade och instämde att ja den var stor… wäää.

Slutade lagom till vi var färdiga och jag plockade upp på förskolan. L sprang direkt ut till lekstugan och P började med maten.

En sväng ut till Skrutten. Krispig kväll och jag bara älskar den där luften som vi har just nu. Och speciellt sådär ute i skogen 💚.

Nu ska jag kika på Enola Holmes Netflix!

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera