Allmänt

Lykke fyra år 🎈

Jag hade ställt klockan extra tidigt, men den hann aldrig ringa för vid sex smög en liten L mot våran säng. ”Varför har ni inte sjungit för mig?”, ja vi har inte riktigt kommit dit än… men så började vi sjunga HAPPY BIRTHDAY och hon blev lycklig❣️

När vi tassar ner för trappan och väckt en yrvaken O så låg det presenter framme som hon slet upp med förtjusning. Den gula overallen blev succé! Så blev även den lila kassan hon önskat sig.

Därefter blev det påklädning och vi stegade ut i trädgården. Hon kikade förtjust mot lekstugan och vi bad henne kliva in. Så häpnade hon, för där stod det små möbler, hennes kök och allt man behöver till matlagning.

Så glad fyraåring ❤️❤️❤️

Men sedan fick vi börja med frukosten. Jag gjorde smoothie med glass i. Klart det ska vara festligt på födelsedagen. Lämnade en liten nybliven fyraåring på förskolan. De hade hissat flaggan för henne och hon var glad.

När jag hämtade igen strax efter tre så cyklade vi hemåt. Hon tog sin kassa omedelbart och vi tog en playdate i lekstugan.

En stund senare så var det dags att svira om till prinsessklänning! Eftersom bästisen Othilia fyller år på samma dag så blev det prinsesskalas hemma hos henne.

P och jag stannade en stund och drack kaffe. L ville inte riktigt att vi skulle lämna. Men en stund senare så smet vi iväg och tog en riktig långpromenad ❤️.

Fantastisk septemberkväll och så många fina hus vi såg. Hus som inte fått kärlek de senaste 20 åren, oslipade diamanter.

När klockan var sju så var kalaset slut och vi åkte hemåt. En super nöjd tjej över en av de bästa dagarna i livet❣️ Hon knoppade in ganska fort den kvällen, helt utmattad efter en fartfylld dag.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera