Ljungboll

Idag känns det i kropp och huvud att man har haft två långa arbetsdagar. Gjorde mig en kaffe efter middagen och därefter en dusch så nu känner jag mig lite piggare.

Började morgonen med dagens blommogram och därefter skapade jag en Ljungboll!

Ska göra en till mig själv också när tiden finns. Grävaren kommer typ snart så jag måste verkligen få bort allt grus. Men långa dagar på jobbet fyllda med intensivt vardagsliv därefter gör att timmarna inte riktigt räcker till. Dessutom börjar det mörkna runt sju tiden så då kan man inte fortsätta pga det. Men helgen får verkligen bli en riktig fixar helg här hemma. Men det kommer väl såklart regna bara för det…

Sätter mig i soffan och ska stryka på nytt nagellack och kolla lite Greys. Bra uppladdning inför resten av veckan.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera