Förbereder för vinter

Snart blir minstingen fyra år❣️ Jag har visat henne lite förslag på olika vinteroveraller (hon måste godkänna annars tar hon inte på sig) och det blev ett starkt Ja denna från Didrikson. Otippat att den är gul va .

Björnen 4 Coverall Mellow Yellow

Hon kommer bli så glad när hon öppnar paketet, hoppas jag.

Kavatkängorna har varit perfekta till det mesta. Allra bäst till att rida i. Men dem har blivit för små. Så ett par nya kommer ligga i ännu ett paket. De är verkligen superbra de där kängorna.

Modellen heter Nymölla och ni hittar dem här.

I skorna valde jag 28 (26 i de gamla) och i overallen stl 100. Didriksons overaller (overaller generellt) är ju så stora i storleken. Den hon hade förra året är i storlek 90 så denna blir nog perfekt. Förhoppningsvis kan hon ha den även nästa säsong också. Men just nu känns de som båda barnens fötter mest tagit fart. O hoppade typ över storlek 35 och gick från 34 till 36 över en sommar. Samma med L som hade 26 i våras och nu köper jag 28. Lite för att man ska ha lite att växa i men iaf.

O fick i födelsedagspresent en ny vinterjacka. Han var inte helt nöjd förra året när jag köpte en Mini Rodini vinterjacka (som jag själv tycker är as fin) och dessutom matchade lillasyster som har en likadan.

Denna blev det och han passade så bra i färgerna❣️

Levis vinterjacka

Jag skrev ju för ett tag sedan om Nike skorna som är perfekta höstskor! O hade ett par som han vuxit ur och fick nu ett par nya. L godkände dem så det blev ett par till henne med. Alltså så grymma. Funderar faktiskt på att köpa ett par till mig själv också. Rätt sköna att jobba i och under kyligare dagar så behövs något varmare på fötterna eftersom det är rätt svalt i butiken.

Så tips till er som söker ett par ruggit bra sneakers som håller vätan borta! Nike Manoa

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera