Allmänt

Ömmande kropp och bio

Igår började jag röja på infarten. Vi har vit makadamsten där samt syrener och lågväxta thujor. Allt ska bort. Dvs stenen får blandas in med övrig Sten på infarten. Jag måste göra det innan grävaren kommer och sliter bort syrenerna och thujorna. Det är ett tungt jobb. Jag ska sätta prydnadsgräs där istället, eller bladvass, har inte bestämt mig än. Anledningen är att jag inte vill ha något med löv. Det är ett jäkla jobb att plocka bort alla löv när de faller på hösten.

Så idag ömmar kroppen något efter alla spadtag. Om orken finns fortsätter jag ikväll. Vi får se hur pigg jag är efter ett 10 timmars pass ☺️.

Syster yster drog med mig på bio igår. Inte för att jag var jätte sugen på att gå på bio med popcornen lockade och att få spendera lite tid med min bästis.

Då betar vi av den här måndagen 👊🏼

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera