Allmänt

Skottlossning

Var det någon mer än jag som hörde skott igår strax innan midnatt? Det lät verkligen som skott, tre stycken. Hoppas det var något annat som smällde.

Lite sovmorgon denna söndag. L har gick upp någon timma innan och jag fann henne i soffan på strålande humör. Hennes humör på morgonen avgör nämligen hur hela dagen blir. Jag satte på kaffe och drog sedan bort soffklädseln och slängde in i tvättmaskinen. Det var dags.

Ska snart dra på mig målarkläder och måla det lilla huset som snart är färdigt här på gården. L tror att det är ett skjul vi ska försvara gräsklipparen i. Men hon har önskat sig en lekstuga länge. ”I fotbollsfärg” har hon sagt. Gärna för mig. Insidan blir nog gul.

Hoppas på en lika varm och solig eftermiddag som igår. Så härligt!

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera