Allmänt

Dagarna springer förbi

Så var det redan lördagskväll och även den här veckan har öst på i snabbt tempo.

I torsdags tog jag med mig kidsen till simhallen. Min fina O fyllde hela 9 år och hans önskan denna dagen var att åka dit. Vi lekte och busade med fikapaus emellan.

Han tog även klivet upp och hoppade från femman. Stort tycker jag. När jag var i hans ålder tyckte jag det var galet roligt att hoppa från trampolinerna och jag vågade mig på att hoppa från tian ute på Lysingsbadet. Men idag skulle jag inte ens hoppa från femman 🙈.

Vi blev kvar vid hopptornen en stund efter det kan man säga. Han ville bara hoppa mer och mer.

Tacos till middag och glass till eftis. Presentöppning och en lycklig nioåring här hemma❣️

Det har blev en intensiv fredag i butiken. Interflora hade medlemsdagar och körde bra erbjudande på blommogram och det blev en galen ökning. Vi tömde nästan kylen vilket var rätt retligt att stå där idag med en nästintill tom snittkyl.

Terese och jag åkte på ett jobb där vi lämnade av växter och nästa vecka ska vi tillbaka och plantera om lite fler.

En hyfsat lugn lördag men jag har pysslat med lite av varje. Blev upphämtad av familjen och vi åkte på roadtrip. Körde förbi Blekhems herrgård, jisses så vackert!

Ungarna önskade pizza till middag och nu blir det chill resten utav dagen. Ledig, solig söndag väntar imorgon. Nice!

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera