Allmänt

Kaffe med min gamla chef

Började morgonen med ett varv med dammsugaren i butiken. Händer alldeles för sällan att tiden för det finns. Man vill ju helst fixa sådant innan butiken öppnar.

Plockade sedan ut och gjorde dagens blommogram.

Fortsatte med begravning och efter lunch kom min gamla DC chef från EH och hälsade på. Hon handlade med sig torkat och vi tog en promenad med varsin kaffe. Hälsade på Fanny och därefter pratade om allt mellan himmel och jord. Så roligt att ses❣️

Efter middagen hemma så åkte vi ut till lilla Skrutten. Han har flyttat till en liten gård utanför Västervik. Så det är där vi kommer hänga på onsdagarna framöver. Lykke fick rida ut en sväng i skogen och han var helt galet pigg. Ville trava och galoppera hela tiden 🙈. Märks att han trivs och mår bra.

Nu sitter jag med en färg i håret och ska snart bege mig in i duschen för att skölja ur. Imorgon är det stängningsdag på skolan. Jag ska jobba några timmar, lämna blodprov samt göra ett cellprov. Därefter är det häng med mina kids, för tänka sig att min stora blir hela 9 år imorgon ❤️.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera