Allmänt

Inte bättre idag

Lördagen gick den med. Vi åkte en tur till Mio och kikade lite. Provsatt en soffa som jag tror vi alla fastnade för. Inget som är aktuellt än på ett tag men alltid roligt att kika på utbudet. Köpte med mig en ampelkruka och en hängare till hallen. Den ska sättas upp i lagom höjd så L kan nå.

Vi tog en spontanfika hos vännerna på Myrvägen och blev bjudna på en saftig sockerkaka.

Bytte om till gummistövlar och åkte en sväng till skogen. Plockade med mig material så jag kan binda ännu en krans. Såg dessa fina Flugsvampar som gör sig så bra på bild.

Söndagens väder är inte mycket bättre än gårdagens. Röj här hemma och jag ska så smått börja plocka in utifrån också. Hösten är här.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera