Allmänt

När man får feeling

Ännu en dag har passerat. Terese är tillbaka från semester så nu är allt som vanligt igen i butiken. Jag började min morgon med att leverera begravning samt plocka ormbunkar. Därefter satte vi tänderna i den stora begravningen som är på torsdag. Känns som vi ligger bra till men hela dagen imorgon kommer gå åt att producera fina binderier, dekorationer och kransar. Jag gjorde några riktigt fina idag som jag ska fota. Alltid mycket roligare när man får in beställning på Floristens val och man kan skapa det man vill.

Kunder har börjat med att efterfråga om dörrkransar. Vi kommer sätta tänderna i det förhoppningsvis på fredag eller nästa vecka. Men jag gick lite feeling såhär på kvällskvisten och gjorde en krans som jag själv gärna har på dörren.

Eucalyptus, hortensia och solrosor 🖤

Nu är det dags att krypa till sängs, klockan sprang iväg fort.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera