Allmänt

Tryckfel

Vaknar upp till ☀️. Men bara 10 grader än så länge. Runt lunch skulle det bli runt 18 och ganska vindstilla. Det kan ju bli en ganska skön höstdag på någon klippa.

Det var fullt ös igår i butiken. Karin kom och bytte av mig så åkte jag till Slottsholmen och la dit den 7,5 meter långa slingan.

Det blev så bra! Istället för att ha flera olika arrangemang eller vaser med blommor så kan man ha en sådan här istället.

När jag kom tillbaka till butiken så var det fullt med folk och det höll i sig i flera timmar, sjukt kul! Sålde buketter och gröna växter i mängder. Vi har fått in så galet mycket fina gröna växter nu och till dessutom väldigt schyssta priser!

I fredags var jag med på en bild i tidningen. VT som frågade hur sommaren varit under coronan. Bilden blev fin, tyvärr så blev det ”tryckfel” för jag jobbar inte på Mariebergs Blommor, för det finns inte ens längre. Ett Strå Vassare såklart 💫.

När jag slutat promenerade jag hemåt. P hade packat ryggan och jag bytte om till gummistövlar och så åkte vi till svampskogen.

Här klev vi in ✨

Magiskt härlig mossig trollskog. Vi gick en stund innan vi satte oss på ett högt berg och fikade.

Sedan tog vi vändan tillbaka. Vi har aldrig hittat så mycket kantareller under så kort tid, lycka!

När vi var hemkomna igen så packades Oliwers väska och han skulle (helt exalterad) sova hos en kompis under natten. Han cyklade dit medan resten av familjen åkte till Fritunagatan för en klippning.

Damen ville ha plattat hår och det fick hon. Ser helt annorlunda ut! Jag föredrar lockarna 🥰

Två klippningar senare blev till en grymt god spontanmiddag, svampsoppan får vänta.

Det var min lördag det, fullspäckad sådan. Fantastisk sådan. Hoppas söndagen blir minst lika bra 🙌🏼

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera