Allmänt

Kanske en sista gång

P frågade mig när vi skulle ta upp båten. Det ger en ångestklump i magen att sommaren officiellt är över. Att dagarna på sjön nu bara är minnen av sommaren 2020. Kanske att det kan bli en fin söndag så vi kan ta en sista tur? Hoppas.

Rätt lugn fredag på jobbet. Började med att leverera begravning. Därefter gjorde jag fint i butiken och städade kylen. Gjorde ett par höstplanteringar och satte ut. Några helgbuketter och sedan satte jag igång med att göra en dekoration som skulle vara till bröllop. En 7,5 meter lång slinga klädd i grönt och eucalyptus. Bästa Katharina slog följe med mig och rent effektivt tog det tre timmar på två personer. Men fin blev den!

Till kvällen åkte vi ut till vännerna i Grantorpet för en ljuvlig grillad middag och följande kortspel. Tjejerna var glad att träffa varandra ❤️.

Idag väntar en dag i butiken och jag är riktigt taggad på lördagsjobb.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera