Allmänt

Ösregn

Igår efter pannkaksstekning så åkte jag och L ut till Skrutten. Det var mörka moln som hängde över oss så vi skyndade att göra i ordning honom och tog sedan en tur i skogen. Det duggade lite emellanåt men vi klarade oss från regnet. Samma sekund som vi klivit in i stallet och ställt han i boxen så började det vräka ner! Vilken tur 😅.

Regnet har fortsatt kommit mest hela natten och även under dagen. L var inte glad över att alla barnen var ute på förskolan. Jag försökte peppa henne med att hon nu äntligen kunde hoppa i vattenpölarna. Gick sådär. Inte ofta jag lämnar ifrån mig en liten L och när det händer så hänger det över en hela dagen.

Jag invigde mina nya kängor från Zara.

Så nöjd!

Jag har jobbat med bästa Katharina i veckan eftersom Terese har semester denna vecka. Då blir det extra mycket binderi för mig. Idag levererades två kistdekorationer plus en del annat. Nytt snitt kom idag också och på måndag kommer en ny leverans igen.

Ikväll ska jag nog sätta mig med mitt gigantiska och mycket kluriga pussel. Undrar hur många timmar jag kommer få lägga ner 🙈

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera