Allmänt

Boeuf bourguignon

Här hemma så lagas det middag minst 5 dagar i veckan. Ibland är vi lite lata eller så finns inte tiden och då kanske en och annan pizza eller hamburgare handlas. Men däremot så kan vi äta vad som under vardagarna och helgen och gör ofta ingen stor skillnad på vardagsmat/helgmat. Dvs i fredags blev middagen stekt fläsk med löksås (inte så festlig fredagsmiddag), tacos kanske på en tisdag och igår gjorde jag för första gången Boeuf bourguignon på en helt vanlig måndag. Men har jag den där extra tiden så lagar jag gärna något extra gott, oavsett dag.

Det blev SÅ gott! Jag älskar när man blandar i vin i maten. Det blir magiskt gott!

Jag följde detta recept…

Morötterna blev inte i grytan utan valde att ha sommargrönsaker till istället.

Detta kommer jag tillaga fler gånger 🙌🏼

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera