Webbplatsens överlägg

Skafferi

Jag är så taggad på att få ett större kök! En plats där vi inte behöver skyffla bort köksmaskiner och finporslinet till garaget, för så är det nu. Vi har behållit kyl och frys som stod i huset när vi köpte. Dem får stå kvar så länge de funkar. Men kylen är lagad med silvertejp både två och tre gånger invändigt och frysen frostar igen direkt. Men vi har hållt på det eftersom vi vill ha integrerade vitvaror (inbyggda). Och då är det ju jäkligt dumt att köpa nytt innan man satt in det nya köket.

Något annat som jag är sjukt taggad på är det tilltänkta skafferiet! Där inne ska alla torrvaror, vin och källsortering hamna. Just nu är vi lite mer begränsade när vi handlar eftersom det inte får plats i nuvarande lådor. Minimalistiskt tänk. När vi bara var två personer i hushållet var det ju emas problemas. Men sedan har det flugit in två ungar och lådorna fylls på. Såhär 9,5 år senare borde vi kanske ha satt in mer förvaring i köket. Men förmodligen hade det bara känts ännu trängre.

Såhär fint, luftigt och organiserat lär det väl inte vara 🙈. Tycker bara det ska bli skönt att stänga en dörr till allt det där man kan ”gömma”.