Dagen som började så bra

Vi packade med oss lunch och åkte ut till Päronholmarna. Stekhett idag! Det var till och med så att den här badkrukan tog sig ett dopp.

Yatzy på en klippa ☀️

Nu är vi hemma och har käkat middag.

Fick riktigt tråkiga besked idag. 1,5 år har vi hållt på med det här bygglovet och båda instanser i Västervik har beviljat men Växjö tingsrätt avslog. Det blev som ett hårt slag i magen. Vi hade hoppats på att äntligen få börja i höst. Nu måste vi rita om, betala en fet slant på 20-30.000:- till arkitekten igen och skicka in på nytt. FY FAN!

8 månader tog det för Växjö att ta ett beslut. Ett beslut som max ska ta 6 månader. Har ringt och pratat med domaren Anna Karlsson två gånger. Fy fan så jävla otrevlig människa. Har aldrig tidigare pratat med en sådan vidrig och icke tillmötesgående person i hela mitt liv.

Så ja man kan säga att luften liksom gick ur en lite nu. Våra grannar (som inte hälsar på oss sedan 6 månader tillbaka) är vi riktigt besvikna på också. Skymd sikt skyllde dem på. Undrar om det är stjärnorna på himlen de syftar på? Solen ligger nämligen inte i närheten av det. Så mycket jag skulle vilja skriva om just detta och om hur de vridit på allt för att vi inte ska på bygga.

Nu hoppas jag bara Thujahäcken växer upp riktigt fort 

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

4 Responses to Dagen som började så bra

Kommentera