Allmänt

Där mår jag bäst

Tackar Öland, Byxelkrok, svärisarna och våra fina vänner för underbara dagar på denna fantastiska ö❣️ Igår bilade vi tidigt hemåt i ett regnrusk.

Var hemma hyfsat tidigt och tvättmaskinen fick gå varm nästan hela dagen. Till kvällen åkte vi ut och fyllde en korg med kantareller. Avslutade med en film vi somnat ifrån kvällen innan.

Idag visade vädret sin absolut bästa sida och vi packade in oss i båten och åkte till Hasselö tillsammans med Beccis, Sacka och Lorentzo.

Sjökanten var fullbokat så vi åkte till den klassiska bryggan vid Hasselö. Lunch, sol, bad och fika. O träffade några grabbar som han trampade trampbåt med.

Helt slut när vi kom hem sent på eftermiddagen. La mig i en solstol och vilade en stund. P kom ut med kaffe och därefter fick jag igång energin igen. Klippt och trimmat gräset. Vattnat igenom allt och fortsatte med vårt lilla projekt. Nu återstår några fasadplank, staket och den där häcken. Nya odlingslådor får vänta tills nästa säsong.

Klockan är snart tio och myggen är riktigt sugna på mitt järnlösa blod. Dags att gå in. Vilken bra lördag och två veckor kvar av semestern❣️

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera