Allmänt

Sommar och sol

Det blev en fin stund igår. Så mycket orättvisa när någon alldeles för ung människa lämnar oss. En människa som stått många nära. En älskad person. Tomheten som kommer efteråt är som ett stort slukhål och all energi är borta.

Dekorationen som låg på kistan var mestadels handplockad från ängar, hagar och skog. Tror hon hade tyckt den var fin.

När jag kom hem åkte vi ut och la oss på en strand. Jag kände mig totalt orkelös. La mig på en filt och blundade en stund medan P badade med L. O var iväg med kompis!

Till kvällen hade jag samlat ny energi och fortsatte vid vårt projekt. Thujorna som jag beställt fick jag sms om att de kommit, TILL LINKÖPING! Så jag ringde och avbokade dem istället. Har ingen lust att åka dit för att hämta dem. Så jag ska vänta tills vi är tillbaka från semestertrippen och sätta den då, så jag kan vattna ordentligt.

Ska ta ett städ här hemma på förmiddagen så kan vi åka ut med båten en sväng sedan. Det är ett mindre kaos här just nu.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera