Allmänt

Hard work

När eftermiddagen kom började jag känna mig lite rastlös. Det här med att vara ledig är något jag behöver träna på. Medan lilla L sov så chillade jag en stund i en solstol med en kaffe. När han vaknade så kom lagom P hem och i samma veva kom även hans vän med grävmaskin. Total lycka för mig! Lycka för att ett projekt går i rask takt. Jag är så otålig. Jag placerade barnen på studsmattan och Lorentz hade The time of his life! Han älskar traktorer och den typen av maskiner. Så de satt helt stilla och tittade på. Fascinerade.

När han var och tömde släpet så passade vi på med en mellis på terassen.

Jag smet därefter iväg en stund ner på stan. Fixade fransarna och köpte vin på systemet. Guh vad jag har jagat det där omtalade vinet men det har alltid tagit slut på momangen. Men idag lyckades jag ringa ner innan och lägga undan några flaskor!

Riktigt taggad på att testa!

P hade gjort pannbiffar och därefter greppade jag tag i arbetshandskarna, stoppade i airpodsen och gav mig ut till det uppgrävda. Tre timmars hårt jobb och jag har kommit en bra bit på vägen. Det mesta blir faktiskt grusbelagt eftersom det ska stå odlingslådor där. P ska gjuta en grund där soptunnorna ska stå. Men lite gräsmatta blir det. Dessutom har jag tagit bort de gamla odlingslådorna. Tömt allt grus som var runtikring och krattat ut jorden som var i den. Så den platsen där den stod ska nu bli gräsmatta igen.

Ska bli kasst väder imorgon och jag känner mig lite sugen på att åka iväg och köpa de där Thujorna som ska sättas längst ner mot grannen. Vi får se vad P har och säga om den saken. Nu väntar en välförtjänt soffa och film. Blött hår i en knut och det problemet skjuter jag upp tills imorgon.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera