Allmänt

Kurragömma och fönsterputs

Sov lite längre denna morgon, råkade visst somna om efter att klockan ringt. Rätt skönt ändå.

Svepte en kaffe och tog en promenad bort och hämtade Lorentz. Sedan dess har det varit fullt ös här hemma. Jag har putsat fönster och barnen har lekt vattenkrig. Kurragömma på gården och en lunch innan middagsluren.

Det är en sådan enorm lättnad att L har börjat äta lite pasta. Helst ska den vara lite kall, och inga direkta makaroner eller spagetti. Livet blir så mycket enklare med maträtterna här hemma. Speciellt dagar man vill att det ska gå extra fort.

Igår röjde vi ut allt från förrådet och åkte till tippen med ett fullt släp. Nu är det så fint där inne igen! När Lill L är hämtad ska jag ta tag i uterummet också. Plocka ur allt och få golvet riktigt rent. Kanske sätta upp lite tyg. Tycker verkligen om när man kan ha lite småprojekt hemma. Nästa vecka åker vi till Öland så då blir ungarna riktigt glada❣️

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera