Allmänt

Projekt

Idag började vi med första semesterprojektet här hemma. Jag är så lycklig för detta! Vår gamla garage infart som inte längre används är nu uppbilad. P har slitigt hårt. I veckan kommer en kille och gräver ur och tar bort den gamla betongen. Därefter ska vi lägga jord och sätta gräs. Drygt 20 kvm som i många år har varit döyta kommer nu alltså bli en del av gården istället. Jag kommer också sätta en Thuja Smaragd längs med det nya staketet som ska upp mot grannarna.

Jag är SÅ lycklig för detta som nu äntligen händer! Något som har legat och grott i ett år. Och ni vet ju, när jag kommer på något vill jag absolut inte vänta utan dyka rätt in i det direkt. Så där nere kommer jag nog ha odlingslådor och kanske ett litet mysigt fikabord. Solen ligger på bra där stor del av dagen.

Vi har varit en sväng i skogen också. Sprang på ett riktigt guldläge med kantareller. Så dagens tänkta middag ställdes in och jag gjorde kantarellmackor istället, MUMS.

Tror jag ska lägga mig i en solstol en stund, lyssna på ljudbok och kanske vila en stund. Älskar. Första dagen på semestern har varit grymt bra.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera