SEMESTER

Jisses vad jag har varit flitig i butiken idag. Mellan alla bukettförsäljningar har jag plockat om nästan varenda hylla. Dammat och dammsugit hela butiken, det är så fint nu! Jag tycker verkligen om att ”lämna” så som jag själv skulle vilja bemöta. Så vi får väl se om det är lika fint när jag återvänder om 4 veckor. Nja jag ska faktiskt in och jobba lite på torsdag. För att jag vill och för att jag känner mig hedrad. En kistdekoration till någon jag tyckte väldigt mycket om ❤️.

Jag har under eftermiddagen suttit ute i en solstol. Klämde in mig i ett hörn där det var helt lä så de gassade på rätt bra. Nu blev himlen helt svart så det vara bara att bege sig inåt.

Om en timma åker jag hem till Elin för en liten tjejkväll. Vi ska frossa i skaldjur!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera