Sommaren som blåste bort

Det är riktigt deppigt sommarväder. Det har blåst och regnat om vartannat i flera dagar och vädret ser ju fortfarande inte ut att bli bättre. Deppigt. Håller fortfarande tummarna för att det snart ska vända.

P skulle gått på semester denna vecka. Men de har ett jobb som inte blivit klart så han måste jobba många långa timmar även denna vecka. Jag klev på jouren igår men hade ledig dag. Fick åka på en hämtning och lämnade kids hos syster.

När jag kom tillbaka hade den bakat blåbärspaj! Såg även de fantastiskt vackra Anemonerna som kommit upp i hennes trädgård. Så häftigt att se.

De vill nog jag sätta i min trädgård till nästa sommar också.

Efter söndagens stora kantarellplock så lagade jag spagetti med kantarellsås med riven parmesanost, asså så jävla gott!

Idag har jag skjutit på mitt jobb-pass lite så P kan jobba med ett tag. Tar nog med mig barnen ut i trädgården och tar ett litet röj där idag. Har två rosbuskar som jag ska ta bort, de sätter knappt några blommor och är glesa och jävligt taggiga. Skulle så gärna vilja få tag på en Koko Loko ros!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera