Alltid ett ”precis”

Varje vecka på jobbet så bollar jag och Terese de idéer och grejer vi kanske vill göra och kan göra nästa vecka, eller veckan därpå. Men varje vecka är helt proppad och just nu är det väldigt mycket binderi till begravning. Sen har vi en liten student och examen och köpa fin blomma till fröken som en liten extra touch. Är det inte jul så är det alla hjärtans dag eller påsk eller mors dag eller student och nästa vecka kommer vi stå som gamlingar och binda midsommarkransar. Herre. Den här morgonen la jag iaf prio på att låta dammsugaren få ta sig en runda i butiken. Det är många ställen munstycket ska av på och suga rent i alla vrår. I en blomsterbutik blir det fort smutsigt.

Så nu har vi plockat in vår härliga pensionär Katarina ett par dagar. Det märks så stor skillnad att ha ett par extra händer till hjälp. Men, jag ska inte klaga, jag har ett fantastiskt roligt jobb men det är väldigt intensivt och det är nästan alltid ett precis att vi hinner.

I början av året anmälde jag mig till att bli blodgivare. Jag har lämnat testblod innan men idag gjorde jag min första riktiga. Gillar inte att bli stucken nämen det var ingen fara och själva tömningen tog cirka 8 minuter. 1/2 liter blod lämnar man som kvinna.

Fick dricka saft och åt en frukt innan jag lämnade. Lasagne till middag innan vi åkte ut till Skrutten. Idag galopperade hon själv. Dvs jag höll inte i benet som jag brukar. Hon jublade och skrek av glädje. Mera, mera!

Vattnat igenom trädgården och jag tror faktiskt jag ska lägga mig på soffan nu och inta kväll. Är lite trött och behöver ladda för en intensiv torsdag.

Den här lilla rackaren fick mig att skrika i Hogan skyn häromdagen. Men sedan tog jag mig mod att närma mig och fota. Barnen var mycket fascinerade!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera