30 år 🎈🎈🎈

Idag fyller en av de finaste människorna jag har i mitt liv 30 år. Älskade lillasyster❣️

Jag har haft en dag av återhämtning, rejält. Energin har verkligen varit låg, så jag har mest bara tagit det lugnt. Så olikt mig. Så lugnt man nu kan ta det med en treåring hemma. Men hon klarar sig mycket själv. Badat sina dockor (och sig själv) på terassen. Spelat teater med sånger för mig. Kollat på Emil i Lönneberga och en del matpauser emellanåt. Vi tog en promenad och hämtade brorsan när han slutade skolan.

Tog den sista energin och åkte ner på stan. Handlade ett par grejer och sedan åkte familjen vidare på kalas till Beccis.

Smarriga grillspett med färskpotatis. Skulle kunna äta sån mat varje dag.

Presentöppning och cheesecake inomhus då solen försvann bakom huset. Av oss fick hon en Le Cruiset gjutjärnsgryta, en skål samt presentkort. Fick höra från min chef att ”jag var så jävla tråkig” som köpt en kastrull i present. Men till saken tillhör att hon faktiskt önskat sig just det ☺️.

Så trevlig kväll och få hänga med finaste familjen ❤️.


När barnen var lagda åkte jag till Maxi och handlade lite. Nu är jag tillrättalagd i soffan och ska njuta av lugnet. Två arbetsdagar och sedan lite ledighet.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera