Sommarvärme

Vilken härlig eftermiddag vi hade i stugan igår ☀️. Sallad och korv till kidsen. Rabarberpaj och chill på altanen.

Jag var rejält däven igår. Utslagen. Varje lite energidepå var tömd. Men de fylldes upp igen med kärlek från familjen.

När vi kom hem fortsatte jag trassla med Bokharabindan. Så den inte slingrar sig och sätter sig fast runt utesoffan. La mig på sofflocket en stund och lyssnade på podd.

Det blev en senare middag och lagom när den låg i magen fick jag och Karin rycka ut. När vi var klara ringde jourtelefonen igen och ännu en sväng.

Vid tio tiden var jag hemma igen och nu var det trötta ögonlock. Somnade som en stock men blev väckt en stund senare av O som förmodligen drömt något otäckt.
Ännu en stund senare kommer L. Klockan är då redan slagen sex och det känns som jag inte ens sovit. Vid sju fick jag ge mig och kliva upp. L pigg som en lärka och O tröttare än en sengångare.

Kompar en timma nu på morgonen så det blir ett kortare pass i butiken, 9-18. Nytt snitt ska rullas in och rullas ut. Begravning tills imorgon och måndagens blommogram. Får försöka hitta energi i kaffet idag, för jag är riktigt seg. Magen känns vid efter den här stressiga veckan och jag ber till gudarna att jag inte ska drabbas av ännu ett skov.

Sommartemperaturer idag och ni som är lediga, hoppas ni får en fantastisk utomhusdag❣️

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera