Lördag?

Ingen fredagskänsla igår och därmed uteblev lördagsfeelingen idag med. Men vad gör det, det kommer ju en drös med massa fler helger. Fick sova gott inatt men vaknade med huvudvärk. Det har rullat på riktigt bra i butiken. Det har varit väldigt mycket kunder och ännu fler blommogram. Vi sa att vi går hem när sista budet är gjort. Men vid fyra så bara fortsatte det rulla in pö om pö så det får helt enkelt göras imorgon. Lite pirrigt att se hur hur många fler det kommer rulla in. Känns ju som 360 räcker 😅.

Promenerade hem och P hade grillat! Middag på terassen. Jag började fixa lite med min Bokharabinda som växer helt galet. Men så beslutade vi oss för att åka ut till Tändstickan och ta en promenad. Vi hann inte långt innan Karin ringde och vi fick en hämtning. En hämtning blev två. Men nu är jag hemma igen. Fortsättningen med Bokharabindan får vänta tills imorgon.

Nu ska vi kolla film!

Tycker det är så snyggt med jeans och jeansskjorta. Perfekt att jobba i.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera