Alla vill fira mamma

Det är riktigt, riktigt intensiva dagar i butiken nu. Igår blev det 14 timmar och så en liten hämtning strax innan midnatt.

Något tröttare ögon imorse men kom igång efter några koppar kaffe. Att solen bjuder upp till finväder får ju humöret att stiga också. Lämnade barnen och sedan fortsätta med allt vad Mors dag innebär. Åkte faktiskt hem någon timma under eftermiddagen och käkade med familjen. Pussade på mina barn och åkte sedan ner till butiken igen. Igår fick jag hjälp av Fanny och ikväll kom Fanny igen och även Beccis, guld värt ska ni veta, mina bästa ❤️.

Känns som vi ligger hyfsat bra i fas. Har väl en 15 blommogram kvar att göra. Men det kan ju ha rullat in 100 nya ordrar tills imorgon. Och 100 nya till söndag. Galet. Denna Mors dag går många till minnes.

Klockan är redan halv elva. Slökollar en film men känner att ögonlocken är tunga. Lite spännande att se hur arbetsdagen blir imorgon. Vi är fem personer på plats så det borde gå hyfsat bra!

Nu blommar dessa pampiga tulpaner i mina lådor ☀️.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera