Sena kvällar

Gah vilket väder vi haft idag! Äntligen en försmak på sommaren! Men jag har stått i butiken nästan tio timmar, men hoppas ni fått njuta. Tog en promenad hem och fick andas lite härlig majdoft.

Började min morgon med att göra en kistdekoration. Tema va skogen och dessa bara älskar jag!


Det blev en sen middag hemma tillsammans med familjen. O har fotbollsträning tisdag och torsdag så då blir det alltid lite senare mat. När L hamnat i säng gick jag ut i trädgården och skulle bara vattna lite men blev kvar i två timmar. Ljudbok och rensa ogräs är perfekt avkoppling för mig. Äntligen är dessa kvällar här 🙏🏼. Det blev en sen kväll i trädgården igår också.

Nu ska jag slänga mig på soffan framför en film. Imorgon väntar en galet stor leverans med blommor och så lite begravning på det.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera