Upp&Ner

Igår morse tog jag med mig den lilla i blomsterbilen. Vi åkte ner till butiken och lastade med blommor och sedan vidare till Maria Kapellet samt Petri kyrkan.

L uppförde sig exemplariskt och var mycket nöjd över att få hjälpa till❣️

När vi var färdiga frågade jag henne om hon ville jobba med blommor när hon blir stor? ”Nej, jag vill jobba i kyrkan” svarade hon. L tycker kyrkan är vacker och spännande.

Väl hemma igen åkte P iväg med kidsen och jag tog en snabbstädning hemma innan jag åkte till butiken igen och lastade in nya blommor. – Nästa rutt, Loftahammars kyrka.


Vädret bjöd upp till grill och rosévin och vi hade vänner här.

Vi satt ute till sjutiden innan solen försvann bakom disiga moln och det blev fort kallt.

Kaffe och årets första rabarberpaj framför tända ljus runt vårt härliga runda matbord. Rabarberna plockade jag i Beccis trädgård tidigare på dagen.

Småtjejerna åt varsin glass innan vi gick in.

Trevlig kväll på alla sätt och vis❣️

Upp som en sol och ner som en pannkaka, lite så vädret är just nu. Oplanerad lördag med riktigt risigt väder så vi tog en spontanare till Ikea i Kalmar.

Köpte lite grejer till båten samt lite fler kuddar till uteplatsen.

Seneftermiddagen har jag tillägnat helt åt att vika in tvätt, var fyra ikeakassar så det började tryta i allas underklädeslådor 🙈. Nu är det gjort och vi tar en lugn lördagskväll här hemma. Hoppas ni haft en härlig helg!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera