Röd dag

Så väntar ännu en röd dag, har det inte varit rätt många sånna i år? Alltså mitt i veckan. Lite lyxigt ju. Butiken är stängd och jag är ledig.

Efter jobbet köpte jag med mat hem. L och jag åkte sedan ut till stallet. Pyssel, mys och ridtur med den lilla prickiga.

Vi plockade gräs till han och så får han såklart ett gäng morötter varje gång. Tränade igen på att rida lätt och det är ingen enkel match. Att hinna med och ställa sig upp och sätta sig ner för varje litet pyttesteg han tar, men hon kämpar på. Vill gärna bara hålla i sadeln med en hand när vi galloperar så det blir ett jäkla sjå när jag ska hinna med och hålla i både häst och unge när det far iväg 🙈. Helt orädd från förra veckans avramling iaf, bra.

O hade kompis här så de åt glass i studsmattan med den lilla medan jag passade på att vattna (ja med kanna) igenom trädgården.

Åkte därefter ut till stugan. Planterade lite blommor vid pappas sten. Han har varit med mig mycket idag, tacksam för de dagarna.

Gick ner till bryggan en stund och andades in lugnet. Lugnet som nästan bara kan infinna sig just där.

Fåglar som kvittrar och någon skogsduva som mullrar i bakgrunden.


Lite småfrusen plockade jag in flytvästarna som jag hämtat och gick in och nattade den stora. Klockan sprang iväg den här kvällen.

Nerbäddad i soffan. Letade någon ny serie men kände egentligen inte för det utan tar nya tag på det en annan dag.

Hoppas på sovmorgon, men det händer ju inte så ofta. Morgonpigga ungar 🙈.


About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera