Allmänt

Varm dag?

Kunder har påpekat att det har varit behaglig temperatur ute idag. Så jag tog en promenad hem från jobbet. Doften och grönskan denna årstid är helt galet underbar. Super in så mycket jag kan när jag är ute i friska luften.

Denna vecka går åt mycket att förbereda. Förbereda för röd dag och galet många begravningar på klämdagen. Jag, som egentligen ska vara ledig är ju såklart snäll och hjälper till att köra ut blommor till begravningarna. Ledig helg och uppladdning inför Mors-dag-veckan. Vi vet ju som sagt var inte hur mycket blommogram vi kommer ha men Interflora har gått ut med att vi ska räkna med en ökning på 3,5. Så om det stämmer så kommer vi ligga på runt 550-600 blommogram. Det är galet. Så det blir att binda buketter tills händerna blöder nästa vecka 🙈.

Hemmagjorda hamburgare till middag och nu ska den här skitgrisen ställ sig i duschen. Torsdagens väder ser fortfarande mycket lovande ut så jag hoppas verkligen det håller i sig och att vi får i båten. Kommer nästan vakna med fjärilar i magen!

Tog en smygbild på L igår kväll. Näsan är definitivt min och munnen är en kopia av Pelles. De buskiga ögonbrynen har hon nog fått av sin mamma med 😊.

Ska se sista avsnittet av Normala människor ikväll och sedan hitta något nytt att kika på. Serier har verkligen blivit min avkoppling. Så viktigt.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

2 kommentarer

Kommentera