Aprilväder i Maj

Söndagsmorgonen började med en cykeltur runt kvarteret. Bra att L drar med mig ut på morgonkvisten. Därefter klipptes och trimmades gräset. Vad det växer!

Erik kom förbi och dem började med att byta olja i båten. Jag satte igång att plantera all växter jag inhandlat i veckan. Snabblunch bestående av stuvade makaroner, falukorv, bacon och kokta grönsaker. Det enkla men den också det godaste.

Drog med mig den lill ut till Målserum för att kika när Tore hoppade på fiberbanan.

Tore blir så lycklig när han får hoppa så det blev nästan ponnyfräs mellan hindren 🙈.

Vi gick upp till Skruttens hage också och gav han morötter.

Ett år chokladbollar senare var jag rätt frusen och vi åkte vidare. Handla mat och en sväng på Lager 157.

Rätt trött när jag kom hem så tog mig en välförtjänt vila. Sova en stund på dagen kan vara det bästa. Älskar! L ville gärna hänga på men idag blev det stopp till det. Upp tidigt med förskola imorgon så att hon somnar sent idag funkar inte. Hon ville sova efter middagen (18.30) så då fick hon såklart det.
Hon lider emellanåt av växtvärk nu och äter mer än vanligt. Också mer trött. Så tror hon är inne i en växtperiod nu. Minns själv hur ont växtvärken gjorde, ”ont i benorna” sa jag till mamma&pappa ☺️.

Chill vecka väntar. Eller alltså mycket (svinmycket) att göra på jobbet men bara fyra dagars arbetsvecka. Såg att det skulle bli fint väder på torsdag (peppar, peppar) så hoppas verkligen vi lägger i båten då 🙌🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera