Allmänt

Förbereder bröllop

Morgonens första fyra (!) timmar ägnade jag åt att göra buketter som ska iväg på blommogram. Var sedan och fixade fransarna och när jag kom tillbaka var det dags att binda brudbukett. Så fin! Men alltid pirrigt vad bruden ska tycka. Smaken är ju alltid så olika och det är nervöst. Man vill ju bara att den ska vara så perfekt det bara går, alltifrån brudens önskemål.

När den var klar åkte jag med dekorationerna till Slottsholmen. Ska dit imorgon igen och ställa i ordning dem.

Mamma hämtade kidsen idag. De kunde stannat länge på fritids och föris men jag tycker det tar emot i hjärtat såhär en fredag. Dessutom behöver jag inte känna mig lika stressad. Hade tänkt tillbringa eftermiddagen i trädgården och sätta mina växter som jag i veckan köpt hem. Men vad fan, vädret är ju piss. Började så fint med sol och nu är det rått och regnigt. Får bli ett söndagsprojekt istället.

Köpt mat från Karma som strax ska hämtas. De blir en lugn fredag här hemma idag.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera